Nejprve si předpřipravíme sušené sójové maso. Nejlépe ho zbavíme pachutí tak, že ho necháme přejít varem (vzkypět) v čisté vodě. Tuto vodu ...
14.10.2022
Olejem pokryjeme dno kastrolu, u másla počkáme, až se rozpustí. Vsypeme do něj propláchnutou okapanou rýži a opékáme, až se rýže prohřeje cca 1 ...
11.07.2020
Nejdříve si připravíme zeleninový vývar, pokud nemáme v zásobě už hotový nebo masový.
V hrnci se zesíleným dnem rozpustíme máslo, vsypeme na ...
14.10.2022
Maso s kostmi omyjeme, větší kusy přesekneme, vložíme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Přidáme cibuli, česnek, koření a na větší kusy ...
25.07.2020
Nejdříve si připravíme všechny suroviny a nakrájíme cibulku. Vše, co budeme balit do ptáčků, pokrájíme na podlouhlé kousky v délce vhodné k ...
23.04.2019
Nádobu vymažeme olejem. Odměřenou rýži vsypeme do sítka/cedníku a propláchneme studenou tekoucí vodou. Přendáme do nádoby rýžovaru, zalijeme ...
17.04.2021
Nejdříve si připravíme náplň: cibuli orestujeme na oleji, přidáme curry pastu a zázvor, necháme rozvonět, vložíme pokrájenou zeleninu a orestujeme ...
13.02.2022
Rýži uvaříme podle návodu na balení, vsypeme zpátky do horkého hrnce a zalijeme smetanou nebo mlékem a necháme dojít.
Pečeme nejlépe v máslem ...
23.04.2019
Nejprve připravíme rýži, kterou zalijeme v míse studenou vodou a necháme cca čtvrt hodinky stát. Pak až desetkát propláchneme pokaždé novou ...
14.10.2022
Ná trošce sádla z vývaru orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme očistěnou pokrájenou zeleninu a zalijeme teplým přecezeným vývarem (zbaveným ...
24.04.2015