Na oleji zpěníme cibulku, vložíme česnek, zarestujeme. Přidáme kořenovou zeleninu i řapíkatý celer a cca 10 minut za stálého míhání lehce ...
14.10.2022
Dělat bramborový salát jindy, než na Vánoce, by mne asi normálně nenapadlo, ale vařila jsem si brambor jako přídavek do chleba a vařit 1 až 2 ...
14.10.2022
Ingredience pečlivě smícháme (med můžeme přepustit v mikrovlnce) a necháme v chladu proležet. Podáváme ke grilovaných pochoutkám.
Tip mého ...
11.07.2020
Troubu předehřejeme na 130 °C.
Bílky se solí vyšleháme ve vyšší nádobě do polotuha, za stálého mírnějšího šlehání vsypeme po částech ...
26.07.2020
Obereme si omytý kopr, mladé výhonky nadrobno nakrájíme a stonky nevyhazujeme. Přidáme je do základu omáčky pro lepší chuť. Z másla, oleje a mouky ...
14.10.2022
Med prohřejeme v mikrovlnce, vmícháme obě hořčice a špetku soli, lehce prošleháme metličkou nebo vidličkou a nakonec vmícháme kopr. Necháme aspoň ...
11.07.2020
Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku a postupně po částech přiléváme studenou vodu a pečlivě rozmícháváme metličkou případné hrudky. ...
17.02.2023
Nálev 15 minut svaříme a necháme zchladnout. Sterilujeme při teplotě 80 stupňů po dobu 20 minut.
Do každé sklenice (kromě okurek) patří:
5 ...
23.04.2019