Z odpalovaného těsta si upečeme drobné kuličky.
Uvaříme vanilkové pudinky s asi 10 lžícemi cukru v půl litru mléka a vylepšíme 1 KL mleté ...
14.10.2022
Ze 1/4 l mléka a vanilkového pudinkového prášku přislazeného 4 PL vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Ten následně vychladíme ve vodní lázni ...
14.10.2022
Na korpus smícháme suché a tekuté suroviny zvlášť, pak do tekuté směsi postupně vmícháváme suchou směs a ručně metličkou prošleháme. Vlijeme ...
26.07.2020
Ve vlažném mléce s cukrem rozmícháme droždí a necháme ho vzejít. Po přidání ostatních surovin vypracujeme nelepivé těsto a necháme zakryté ...
31.01.2023
Chlazené těsto necháme chvíli při pokojové teplotě prohřát. Ramu si pokrájíme na kousky a necháme změknout též při pokojové teplotě. ...
12.08.2022
Zkoušela jsem obě verze buchet (běžnou i vegan) a připadají mi chuťově téměř neroznatelné.
Začneme těstem: Ve vlažném mléce rozmícháme ...
20.02.2023
Všechny suroviny vložíme do pekárny, necháme propracovat těsto na program pizza. Po vykynutí na asi jeden a půl násobek objemu spustíme program ...
25.04.2022
Čokoládu na korpus si rozpustíme v parní lázni. (Nejlepší je použít hrnec s asi třetinou objemu lehce vroucí vody a na něm položenou skleněnou ...
11.07.2020
Nejdříve si připravíme korpusy (pokud je sami pečeme) a zdobíme až po dokonalém vychladnutí.
Ze surovin na krém (kromě tvarohu) uvaříme hustý ...
14.10.2022
Vše vyjma mouky a ovoce rozmixujeme dohladka ponorným mixérem ve vhodné vyšší nádobě.
Směs přidáme k mouce a prohněteme. Těsto by se nemělo ...
30.08.2023
Vodu s máslem a solí zahříváme, dokud se máslo nerozpustí. Za stálého míchání vmícháme mouku a prohříváme dokud se těsto nepřestane lepit na ...
24.04.2019