Bochánek - podklad pod med

Těsto si připravíme v domácí pekárně - program hnětení a kynutí (např . Vkládáme nejdříve tekuté, pak sypké suroviny. Na pokyn pekárny nebo ...
23.04.2019

Bramborové šišky

Připravíme si hrnec s vroucí vodou. Zchladlé brambory prolisujeme nebo nastrouháme, přidáme ostatní přísady a vypracujeme těsto, které se nebude ...
23.04.2019

Bramborový chléb světlý

Vařené brambory stačí pokrájet mřížkovým krájedlem na bramborový salát. Ve spolupráci s pekárnou se to ostatní dělá snadno: Nejdříve vložte ...
24.04.2019

Celokváskový s pivem a bramborem

Přes noc nebo několik hodin dopředu si necháme vzejít rozkvas (záleží na okolní teplotě). 2 lžíce rozkvasu si necháme na příště, přisypeme ...
24.04.2019

Domácí BÉBÉ sušenky

Nejprve na teflonové pánvi nasucho opražíme vločky až lehce zezlátnou a rozvoní se. Přesypeme do mísy, přidáme koření a necháme vychladnout. ...
24.04.2019

Domácí ovocný čaj

Asi 3 kávové lžičky směsi zalijeme horkou vodou. Podle nálady dosladíme ještě ovocnou směsí či cukrem nebo medem a okyselíme citronem. Zbývající ...
23.04.2019

Hořčično-medový dip

Ingredience pečlivě smícháme (med můžeme přepustit v mikrovlnce) a necháme v chladu proležet. Podáváme ke grilovaných pochoutkám. Tip mého ...
25.11.2018

Koprovohořčičný dresink

Med prohřejeme v mikrovlnce, vmícháme obě hořčice a špetku soli, lehce prošleháme metličkou nebo vidličkou a nakonec vmícháme kopr. Necháme aspoň ...
23.04.2019