Bezinternetový chléb

Vše v uvedeném pořadí navážíme rovnou do nádoby z pekárny, vložíme do pekárny a zapneme vhodný program. (Panasonic SD 2500 - program 2, kůrka ...
24.04.2019

Bílá veka střední

Po vzejití kvásku necháme vše i s ostatními surovinami prohnětat v pekárně. Vyjmeme hák, povrch uhladíme a necháme vykynout do dvojnásobného objemu ...
24.04.2019

Bramborová buchta

Po opakovaných trápeních s "klesáním" středu buchty pečením ve vysoké formě (ať pekárny nebo pekáčku) jsem se rozhodla péct buchtu nízkou, jen v ...
29.05.2019

Bramborový chléb světlý

Vařené brambory stačí pokrájet mřížkovým krájedlem na bramborový salát. Ve spolupráci s pekárnou se to ostatní dělá snadno: Nejdříve vložte ...
24.04.2019

Burgerové housky

Z vlažné vody, droždí a cukru necháme vzejít kvásek. Přidáme ostatní suroviny (mouky nejdříve menší množství, postupně podle potřeby ...
09.07.2019

Celokváskový bochník

Půl dne předem si necháme prokvasit kvas. Pak přidáme další vodu (nebo 1:1 vodu s kefírem) a pšeničnou chlebovou mouku. Promícháme jen tak, aby se ...
24.04.2019