Nemaso po burgundsku

Nemaso po burgundsku

Zveganizovat takové ikonické pokrmy jako je pomalu dušené hovězí, je odvaha až drzost, ale já měla na tu omáčku takovou chuť... ;-)
28.05.2021
Eva | recepty |

Povídání o (mém) chlebu

Povídání o (mém) chlebu

Vlastně ani nevím, co bylo prvním impulzem pokusit se upéct svůj první pecen (resp. jeho hranatou podobu). Každopádně mé snažení nepřežily ...
23.01.2019
Eva | recepty | domácí pekárna |

Mouky na chléb a jiné pečivo

Mouky na chléb a jiné pečivo

Díky opakovanému dotazu: "Kde koupím ty mouky, co máš v receptu?", vznikl tento článeček...
22.01.2019
Eva | recepty | domácí pekárna |

Háčkovaný top
Jezero Laka

Jezero Laka

29.07.2021

Zámek Kozel

Zámek Kozel

03.03.2020

Svítící vločky