Ciabatta

09.12.2023

Nejméně pracné je nechat vypracovat těsto v pekárně nebo robotu, ale lze to samozřejmě i ...

Dvojkváskový s bramborem

03.08.2020

Několik hodin předem si připravíme rozkvasy, z livevito madre odbereme 150 g do těsta a zbytek odložíme ...

Hranatý bochánek s LM

27.05.2021

Všechny suroviny (vyjma sušeného ovoce a mandlí) navážíme přímo do pekárny (nejdříve tekuté, pak ...

Chléb bez rozkvasu

07.11.2024

Nejdříve spařímesemínka nebo vločky a necháme je zchladnout. Pak do pekárny dáme suroviny v uvedeném ...

Kynutý perník

25.04.2022

Všechny suroviny vložíme do pekárny, necháme propracovat těsto na program pizza. Po vykynutí na asi ...

Lněný toastový

07.12.2022

Asi 8 - 12 h předem si rozmícháme (namnožíme) lievito madre (LM). Také zalijeme lněné semínko a ...

Pšeničný chléb s lievito madre

05.12.2021

Tento chléb je vhodný díky tvárnosti těsta i pro začátečníky. Většinu práce obstará robot a to ...

Ruměnky vegan

20.02.2023

Těsto nechám vypracovat v domácí pekárně. Nejprve vložím tekuté suroviny, pak suché a zapnu program ...

Toastový chléb s lievito madre

28.11.2023

Do mísy v pekárně dáme suroviny v tomto pořadí: lievito madre, voda, olej, droždí, cukr, mouky a sůl. ...

Tyčinky

28.07.2020

(Nejdříve si nakrmíme a necháme uzrát tuhý pšeničný kvas - lievito madre. Cca 3 hodiny v teple ...

Vypečený chlebík

11.12.2021

Vše postupně řidáváme do mísy robota, nejdříve tekuté, pak sypké. Mícháme cca 7 minut na ...