Nálev 15 minut svaříme a necháme zchladnout. Sterilujeme při teplotě 80 stupňů po dobu 20 minut. Do ...
Okurku omyjeme, jednu polovinu nakrájíme na silnější plátky a ty pak na poloviny nebo čtvrtiny. Druhou ...
Nejdříve si připravíme všechny suroviny a nakrájíme cibulku. Vše, co budeme balit do ptáčků, ...
Nejprve si očistíme největší řapíky, oloupeme je z vnější strany škrabkou, abychom se zbavili ...
Nejprve připravíme rýži, kterou zalijeme v míse studenou vodou a necháme cca čtvrt hodinky stát. Pak ...
Tortily prohřejeme na pánvi nebo v mikrovlnce, pomažeme dresinkem, poklademe plátky zeleniny a lososa. ...
Oloupanou okurku nahrubo nastrouháme a vymačkáme šťávu (nevyhazovat, ale vypít!). Přidáme ...
ančovičky aquafaba bábovka banán bazalka bešamel bochánek brambory brokolice broskve buchta celer cibule cizrna cuketa cukroví čaj česnek čočka čokoláda děti dort dresink drobenka droždí fazole gluten gnocchi guláš Hlavní jídlo Horkovzdušná fritéza hořčice houby hovězí hrášek chléb jablka jahody játra jogurt káva klobása knedlíky koláč kopr králík krupice křen kukuřice kuře kuskus kvásek lievito madre listové těsto lívance losos luštěniny mák med meruňky míchaný nápoj mleté Moučník mozzarella mrkev muffiny nákyp nálev Nápoje nektarinky odpalované těsto okurka olivy omáčka Ostatní palačinky paprika párky pažitka pečeně pečivo Pekárna perníčky piškoty pizza placky podmáslí Polévka Pomazánka Příloha pudink rajčata ricotta rum rybíz ryby rýže Salát seitan slanina smažené Smoothie sójové maso sýr špekáčky špenát švestky těstoviny tofu tvaroh uzené vafle Vánoce vegan vegetarián vejce Velikonoce vepřové vločky vývar zavařenina Zavařování zázvor zelenina zelí zmrzlina žampiony