Bezinternetový chléb

24.04.2019

Vše v uvedeném pořadí navážíme rovnou do nádoby z pekárny, vložíme do pekárny a zapneme vhodný ...

Bílá veka střední

24.04.2019

Po vzejití kvásku necháme vše i s ostatními surovinami prohnětat v pekárně. Vyjmeme hák, povrch ...

Bramborová buchta

24.04.2019

Z mléka, droždí a cukru si necháme vzejít kvásek. Brambory najemno nastrouháme, přidáme ke kvásku, ...

Bramborový chléb světlý

24.04.2019

Vařené brambory stačí pokrájet mřížkovým krájedlem na bramborový salát. Ve spolupráci s ...

Buchtička (dortíček)

24.04.2019

Nejdříve smícháme suché ingredience, pak přidáme tekuté, rozmícháme a přelijeme do formy od ...

Celokváskový bochník

24.04.2019

Půl dne předem si necháme prokvasit kvas. Pak přidáme další vodu (nebo 1:1 vodu s kefírem) a ...