Bezinternetový chléb

25.03.2016

Vše v uvedeném pořadí navážíme rovnou do nádoby z pekárny, vložíme do pekárny a zapneme vhodný ...

Bílá večka

25.03.2016

Z mléka, droždí a cukru necháme vzejít kvásek. Ten pak vlijeme do nádoby pekárny, přidáme ostatní ...

Bílá veka střední

25.03.2016

Po vzejití kvásku necháme vše i s ostatními surovinami prohnětat v pekárně. Vyjmeme hák, povrch ...

Bílý pšeničný chléb

25.03.2016

Do mísy pekárny vlijeme mléko, přidáme máslo, vsypeme mouky a sůl, navrch přidáme droždí a cukr. ...

Biskupský chlebíček

05.09.2014

Napřed tekuté, potom sypké suroviny nandat do pekárny, nechat promíchat a upéct. po upečení můžete ...

Bramborová buchta

25.03.2016

Z mléka, droždí a cukru si necháme vzejít kvásek. Brambory najemno nastrouháme, přidáme ke kvásku, ...

Bramborový chléb světlý

03.12.2017

Brambory stačí pokrájet mřížkovým krájedlem na bramborový salát. Ve spolupráci s pekárnou se to ...

Bramborový chléb tmavý

30.03.2017

Tekuté suroviny dáme do pekárny nejdříve, pak přidáme sypké, necháme prohnětat, vykynout a upéct ...

Buchtička (dortíček)

22.05.2015

Nejdříve smícháme suché ingredience, pak přidáme tekuté, rozmícháme a přelijeme do formy od ...

Celokváskový bochník

07.01.2017

Půl dne předem si necháme prokvasit kvas. Pak přidáme další vodu (nebo 1:1 vodu s kefírem) a ...