Bezinternetový chléb

25.03.2016

Vše v uvedeném pořadí navážíme rovnou do nádoby z pekárny, vložíme do pekárny a zapneme vhodný ...

Bílá veka střední

25.03.2016

Po vzejití kvásku necháme vše i s ostatními surovinami prohnětat v pekárně. Vyjmeme hák, povrch ...

Bramborová buchta

25.03.2016

Z mléka, droždí a cukru si necháme vzejít kvásek. Brambory najemno nastrouháme, přidáme ke kvásku, ...

Bramborový chléb světlý

05.11.2018

Vařené brambory stačí pokrájet mřížkovým krájedlem na bramborový salát. Ve spolupráci s ...

Bramborový chléb tmavý

30.03.2017

Tekuté suroviny dáme do pekárny nejdříve, pak přidáme sypké, necháme prohnětat, vykynout a upéct ...

Buchtička (dortíček)

22.05.2015

Nejdříve smícháme suché ingredience, pak přidáme tekuté, rozmícháme a přelijeme do formy od ...

Celokváskový bochník

07.01.2017

Půl dne předem si necháme prokvasit kvas. Pak přidáme další vodu (nebo 1:1 vodu s kefírem) a ...