Bramboračka

13.07.2014

Hrst sušených hub zalijeme vroucí vodou a necháme nabobtnat. Zeleninu očistíme a nakrájíme. V ...

Dršťková polévka z hlívy ústřičné

07.08.2014

Cibuli nadrobno nakrájíme a orestujeme ji v hrnci na sádle dozlatova. Přidáme opláchnutou hlívu ...

Italské risotto

20.02.2015

Nejdříve si připravíme zeleninový vývar, pokud nemáme v zásobě už hotový nebo masový. V hrnci se ...

Klobásové špízy

03.08.2014

Vše nakrájíme na kolečka/plátky a střídavě napichujeme. Potřeme olejem a grilujeme.

Kulajda

03.08.2014

Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku a postupně po částech přiléváme studenou vodu a pečlivě ...

Nálev na okurky

15.07.2017

Nálev 15 minut svaříme a necháme zchladnout. Sterilujeme při teplotě 80 stupňů po dobu 20 minut. Do ...

Pečené žampiony portobello

03.08.2014

Žampiony oloupeme a odstraníme nohy. Klobouky zevnitř osolíme, opepříme, vyložíme nakrájeným ...