Nálev na okurky

23.04.2019

Nálev 15 minut svaříme a necháme zchladnout. Sterilujeme při teplotě 80 stupňů po dobu 20 minut. Do ...

Okurčíto (nealko)

26.07.2020

Okurku omyjeme, jednu polovinu nakrájíme na silnější plátky a ty pak na poloviny nebo čtvrtiny. Druhou ...

Ptáčky

23.04.2019

Nejdříve si připravíme všechny suroviny a nakrájíme cibulku. Vše, co budeme balit do ptáčků, ...

Salát z řapíkatého celeru

23.04.2019

Nejprve si očistíme největší řapíky, oloupeme je z vnější strany škrabkou, abychom se zbavili ...

Sushi

14.10.2022

Nejprve připravíme rýži, kterou zalijeme v míse studenou vodou a necháme cca čtvrt hodinky stát. Pak ...

Tortily s lososem

14.10.2022

Tortily prohřejeme na pánvi nebo v mikrovlnce, pomažeme dresinkem, poklademe plátky zeleniny a lososa. ...

Tzatziky

05.10.2022

Oloupanou okurku nahrubo nastrouháme a vymačkáme šťávu (nevyhazovat, ale vypít!). Přidáme ...