Klasický domácí šopák

13.07.2014

Zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky, přidáme nahrubo nastrouhaný sýr. Ingredience na zálivku ...

Koprový dip

02.06.2015

Všechny suroviny smícháme, prošleháme vidličkou a necháme v chladnu odležet. Podáváme k masům, ...

Nálev na okurky

15.07.2017

Nálev 15 minut svaříme a necháme zchladnout. Sterilujeme při teplotě 80 stupňů po dobu 20 minut. Do ...

Okurčíto (nealko)

02.05.2016

Okurku omyjeme, jednu polovinu nakrájíme na silnější plátky a ty pak na poloviny nebo čtvrtiny. Druhou ...

Okurky do jedné sklenice

13.07.2014

Dolijeme studenou vodou a při teplotě 80 stupňů sterilujeme 20 minut.

Ptáčky

20.03.2017

Nejdříve si připravíme všechny suroviny a nakrájíme cibulku. Vše, co budeme balit do ptáčků, ...

Salát z řapíkatého celeru

07.03.2015

Nejprve si očistíme největší řapíky, oloupeme je z vnější strany škrabkou, abychom se zbavili ...

Tortily s lososem

23.07.2014

Tortily prohřejeme na pánvi nebo v mikrovlnce, pomažeme dresinkem, poklademe plátky zeleniny a lososa. ...

Tzatziky

17.07.2014

Oloupanou okurku nahrubo nastrouháme a vymačkáme šťávu (nevyhazovat, ale vypít!). Přidáme ...