Bezinternetový chléb

24.04.2019

Vše v uvedeném pořadí navážíme rovnou do nádoby z pekárny, vložíme do pekárny a zapneme vhodný ...

Bílá veka střední

24.04.2019

Po vzejití kvásku necháme vše i s ostatními surovinami prohnětat v pekárně. Vyjmeme hák, povrch ...

Bochánek - podklad pod med

23.04.2019

Těsto si připravíme v domácí pekárně - program hnětení a kynutí (např . Vkládáme nejdříve ...

Bramborová buchta

29.05.2019

Po opakovaných trápeních s "klesáním" středu buchty pečením ve vysoké formě (ať pekárny nebo ...

Bramborový chléb světlý

24.04.2019

Vařené brambory stačí pokrájet mřížkovým krájedlem na bramborový salát. Ve spolupráci s ...

Burgerové housky

09.07.2019

Z vlažné vody, droždí a cukru necháme vzejít kvásek. Přidáme ostatní suroviny (mouky nejdříve ...