Bezinternetový chléb

24.04.2019

Vše v uvedeném pořadí navážíme rovnou do nádoby z pekárny, vložíme do pekárny a zapneme vhodný ...

Bílá veka střední

24.04.2019

Po vzejití kvásku necháme vše i s ostatními surovinami prohnětat v pekárně. Vyjmeme hák, povrch ...

Bochánek - podklad pod med

23.04.2019

Těsto si připravíme v domácí pekárně - program hnětení a kynutí (např . Vkládáme nejdříve ...

Bramborová buchta

24.04.2019

Z mléka, droždí a cukru si necháme vzejít kvásek. Brambory najemno nastrouháme, přidáme ke kvásku, ...

Bramborový chléb světlý

24.04.2019

Vařené brambory stačí pokrájet mřížkovým krájedlem na bramborový salát. Ve spolupráci s ...

Ciabatta

24.04.2019

Nejméně pracné je nechat vypracovat těsto v pekárně nebo robotu, ale lze to samozřejmě i ...

Drožďová pomazánka

03.11.2016

Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme rozdrobené droždí a pomalu přepustíme (za stálého míchání ...

Houstičky

24.04.2019

Z vlažného mléka, droždí a cukru necháme vzejít kvásek. V pekárně či robotu necháme všechny ...