Bezinternetový chléb

Vše v uvedeném pořadí navážíme rovnou do nádoby z pekárny, vložíme do pekárny a zapneme vhodný program. (Panasonic SD 2500 - program 2, kůrka ...
24.04.2019

Bílá veka střední

Po vzejití kvásku necháme vše i s ostatními surovinami prohnětat v pekárně. Vyjmeme hák, povrch uhladíme a necháme vykynout do dvojnásobného objemu ...
24.04.2019

Bochánek - podklad pod med

Těsto si připravíme v domácí pekárně - program hnětení a kynutí (např . Vkládáme nejdříve tekuté, pak sypké suroviny. Na pokyn pekárny nebo ...
23.04.2019

Bramborová buchta

Po opakovaných trápeních s "klesáním" středu buchty pečením ve vysoké formě (ať pekárny nebo pekáčku) jsem se rozhodla péct buchtu nízkou, jen v ...
29.05.2019

Brokolicová

Brokolici očistíme, rozdělíme na menší kousky, pokud je košťál dřevnatý, dáme ho jen vyvařit, jinak ho pokrájíme na menší kousky. Brambory ...
23.04.2019

Budapešťská

Protože naše děti od dětství milují dudáckou i budapešťskou pomazánku a prodejnu s lahůdkami máme daleko, tak jsem se rozhodla jí zkusit vyrobit. ...
21.04.2018

Cantuccini (oříško-mandlové pečivo)

Nejprve si oloupeme mandle, (pokud je neseženeme koupit již oloupané). Doporučuji provést spaření vroucí vodou dvakrát za sebou, (vždy nechat chvilku ...
24.04.2019

Celerová pomazánka

Očištěný celer najemno nastrouháme, pokapeme citronovou šťávou, aby nezhnědl a vmícháme ostatní ingredience. Doporučuji nechat odležet v ...
15.08.2014