Francouzská cibulačka

Rozpustíme máslo s olejem a přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli. Za stálého míchání restujeme pět minut. Stáhneme plamen na minimum a ...
23.04.2019

Kuře na paprice

Maso očištíme, celé kuře naporcujeme, můžeme použít jen stehna a vykostěná prsa a zbytek použít na vývar. Porce osolíme, opepříme a zvolna ...
14.02.2018

Kuřecí polévka

Maso s kostmi omyjeme, větší kusy přesekneme, vložíme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Přidáme cibuli, česnek, koření a na větší kusy ...
31.12.2017

Pečené kuře

Kuře pečlivě omyjeme, osušíme a necháme aspoň hodinu při pokojové teplotě "prohřát". Pak uvnitř i zvenku hojně posolíme a sůl do masa i kůže ...
20.10.2015