Celerová pomazánka

Očištěný celer najemno nastrouháme, pokapeme citronovou šťávou, aby nezhnědl a vmícháme ostatní ingredience. Doporučuji nechat odležet v ...
15.08.2014

Křenový dip

Všechny suroviny smícháme a necháme vychladit. Podáváme ke grilovanému masu nebo k čerstvé zelenině nakrájené na větší kousky, abychom se nám ...
29.07.2014

Nálev na okurky

Nálev 15 minut svaříme a necháme zchladnout. Sterilujeme při teplotě 80 stupňů po dobu 20 minut. Do každé sklenice (kromě okurek) patří: 5 ...
23.04.2019

Okurky do jedné sklenice

Dolijeme studenou vodou a při teplotě 80 stupňů sterilujeme 20 minut.
23.04.2019

Žebra Efčí

Uzená žebra rozdělíme tak, aby se nám vešla naskládat do hrnce. Zalijeme je studenou vodou, přidáme koření a zvolna vaříme asi hodinu až hodinu a ...
02.01.2018