Domácí sekaná

Do větší mísy si dáme rohlíky a zakrápneme je mlékem. Až nasáknou, přidáme všechny suroviny a rukou pečlivě promícháme. Pokud chceme mít ...
20.02.2015

Hovězí a svíčková omáčka

Mrkev a celer nahrubo nastrouháme, cibuli nakrájíme. Omyté a osušené maso osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném sádle, aby se zatáhlo. Na ...
24.04.2019

Hovězí na červeném víně

Maso rozkrájíme na větší kostky (asi 5 cm), osolíme, opepříme a zlehka obalíme v mouce. Orestujeme je postupně na rozehřátém sádle, aby se ...
04.12.2014

Hovězí s rajskou omáčkou

Jídlo připravujeme jak na sporáku, tak i v troubě. Proto je vhodné použít nádobu, která se hodí pro obojí. Maso omyjeme, případně odblaníme, ...
31.08.2018

Koprová omáčka

Obereme si omytý kopr, mladé výhonky nadrobno nakrájíme a stonky nevyhazujeme. Přidáme je do základu omáčky pro lepší chuť. Z másla, oleje a mouky ...
23.04.2019

Ptáčky

Nejdříve si připravíme všechny suroviny a nakrájíme cibulku. Vše, co budeme balit do ptáčků, pokrájíme na podlouhlé kousky v délce vhodné k ...
23.04.2019