Balzamikový krém

Vše smícháme v nádobě s nepřilnavým povrchem a za stálého míchání redukujeme mírným varem cca 15 minut (u nás na stupeň 7). Kápneme na čistý ...
26.07.2020

Bochánek - podklad pod med

Těsto si připravíme v domácí pekárně - program hnětení a kynutí nebo pomocí hnětače (robota). Vkládáme nejdříve tekuté, pak sypké suroviny. ...
11.07.2020

Bramborová buchta

Po opakovaných trápeních s "klesáním" středu buchty pečením ve vysoké formě (ať pekárny nebo pekáčku) jsem se rozhodla péct buchtu nízkou, jen v ...
11.07.2020

Bramborové šišky

Připravíme si hrnec s vroucí vodou. Zchladlé brambory prolisujeme nebo nastrouháme, přidáme ostatní přísady a vypracujeme těsto, které se nebude ...
11.07.2020

Bramborový chléb světlý

Vařené brambory stačí pokrájet mřížkovým krájedlem na bramborový salát. Ve spolupráci s pekárnou se to ostatní dělá snadno: Nejdříve vložte ...
27.07.2020